Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Megvan az új Lara Croft!

2016. április 30. - csak Porter

bejelentve_a_tomb_raider_definitive_edition.jpg

Ugyan egy hónapja a Star Wars: Az ébredő Erővel berobbanó Daisy Ridleyt hozták szóba a női Indiana Jonesnak megfelelő Lara Croft szerepére, és ő bármennyire is benne lett volna a dologba, végül mást választottak a készülő Tomb Raider-rebootba. 

Mégpedig az Ex Machina és Az U.N.C.L.E. embere női főszereplőjét, az idén A dán lányban nyújtott alakításával Oscar-díjat begyűjtő Alicia Vikandert. Ahogy azt már tudni lehetett eddig is, egy eredetsztorit fog elmesélni a Tomb Raider, amiben a híres archeológus első kalandját fogják vászonra vinni. 

download.jpg

A filmet a Hideg préda című norvég horrorfilmet rendező Roar Uthaug fogja dirigálni, a kezdő Geneva Robertson-Dworet szkriptjéből, amit Evan Daugherty (Hófehér és a vadász, A beavatott, Tini nindzsa teknőcök) írt forgatókönyvvé. A bemutató előreláthatóan 2018-ban következik be. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr268675380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása