Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Az ébredő Erő felfedezettje akakíthatja az új Lara Croftot

2016. március 15. - csak Porter

tr2013_wallpaper04.jpg

Lara Croft karaktere a Tomb Raider nevű nagysikerű számítógépes játékból lehet ismerős, valamint a kétezres évek elején készített két játékadaptációból is (2001 - Tomb Raider, 2003 - Tomb Raider - Az élet bölcsője), amiben Angelina Jolie alakította a főhősnőt. 

A Warner Bros. és az MGM stúdió egy rebootban szeretné újjáéleszteni a Tomb Raider filmeket, amihez meg is szerezte Roar Ulthaug norvég rendezőt, valamint Evan Daugherty forgatókönyvírót is, de a legfontosabb döntés még hátra van: Ki lehet az új Lara Croft? 

daisy-ridley-rey-star-wars.jpg

A rendező elárulta, hogy a 2013-ban újraindított játékvonalat szeretnék majd vászonra vinni, amiben egy viszonylag kezdő régész lenne Croft. A stúdiók már listázzák a lehetséges színésznőket, és már a Star Wars: Az ébredő Erővel berobbanó Daisy Ridleyt is megkeresték a szereppel kapcsolatosan. 

Anno Harrison Ford is a Star Wars trilógia alatt írt alá egy másik régész, Indiana Jones szerepére, vajon Ridley is "húz egy Fordot"? 

daisy-ridley-rey-star-wars-the-force-wallpaper-1680x1050.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr188478590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása