Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Mégis elkészülhet a Venom-film?

2016. március 07. - csak Porter

ddf2d111fb8321948b49d3341449c1ee-d39go37.jpg

A Sony stúdiónak csupán egy szuperhős megfilmesítési joga volt a tulajdonába. A Pókember-trilógia hatalmas sikernek bizonyult, így megpróbáltak egy negyedik részt is készíteni hozzá, ám nem sikerült. Pár éven belül visszaszálltak volna a jogok a Disney stúdióhoz, így lépni kellett.

2012-ben új alkotógárdával rebootolták a Pókembert A csodálatos Pókember személyében, ami az elvárt módon teljesített, és újra csomó lehetőséggel kecsegtetett. A Disney szuperhős-univerzumát példakánt tekintve, egy Pókember-univerzum kialakításán kezdtek el gondolkozni, és így több filmet is elkezdtek előkészíteni: A csodálatos Pókember 2-3-4-et, egy csak gonoszokat felvonultató Sinister Sixet és egy különálló Venom-film is tervezés alatt volt.

the-amazing-spider-man-movie-theme-song-7.jpg

Ám A csodálatos Pókember 2 nem úgy szerepelt, ahogy azt eltervezték, így abbahagyták az előkészületeket és egy szerződéssel most közösen osztozkodik a Disney és a Sony a Pókember jogokon. Pókember legközelebb az Amerika Kapitány: Polgárháborúban kap egy aprócska szerepet, a Sony meg ismét elkezdte az előkészületeket egy esetleges Venom-filmmel kapcsolatban.

A stúdió már meg is bízta a kezdő forgatókönyvírót, Dante Harpert, hogy vesse papírra a film sztoriját. Ám ebben az esetben, egy Pókembertől különálló történetet szeretnének kitalálni. Lehet, hogy a Sony húzni akar egy Deadpoolt, és egy korhatáros antihőssztorit szeretne elkészíteni. Ki tudja...

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr758452036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása