Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Memento remake: BUT WHYYYYYYY ???

2015. november 18. - csak Porter

spoiler-endings-7-memento-1092267-twobyone.jpg

avagy a „Hollywood! Na elmész ám a p...-ba!" című rovatunk újabb bejegyzését olvashatják!

Az AMBI Pictures kaparintott meg a film jogait, akik egyből bejelentették, hogy remaket készítenek Christopher Nolan első nagyobb sikeréből, a Mementoból. Hogy erre most miért volt szükség? Nem tudni, de az biztos, hogy ezzel a bejelentéssel filmrajongók ezreit dühítették fel. Érdemes elolvasni Andrea Iervolino, az AMBi egyik vezetőjének nyilatkozatát:

„A Memento korának egyik legjobb filmje. Az emberek, akik látták tízszer, úgy érzik, hogy még egyszer meg kell nézniük. Ez az a minőség, amiről úgy érezzük, hogy valóban támogatnunk kell és igazolja egy remake elkészítését."

Szóval elismerik, hogy a Memento egy mestermű, amit támogatniuk kell, így leforgatják 15 évvel később ugyan azt a filmet más szereplőkkel? Így már érthető, marha logikus. Inkább nézze meg mindenki Christopher Nolan filmjét, mert az tényleg fantasztikus!

A stúdiónak amúgy nem csak a Mementot sikerült megszereznie, hanem többek között az Aranypolgár, A mexikói, a Kegyetlen játékok, és Uram Isten: a Donnie Darko jogait is...

but-why-meme-generator-wtf-was-that-but-why-b08838.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr198089858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása