Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

The Crew, kipróbáltuk a bétát [bétakulcs a cikkben]

2014. augusztus 27. - CSKJozsef

 

Már elég rég volt hogy a Ubisoft (más néven uborkások) bejelentették a The Crew-et, akkor még az online autósok körében a NFS-World volt a divat ... de, ez meg fog változni ezzel a játékkal, az biztos!

Mi egy  Intel Core i3 2348M / 4 GB RAM / és egy 2 gigás nvidia kártyával teszteltük

A játék nagyon szaggatott, de mivel béta nem tudjuk hogy ezzel a specifikációval a végéleges játék hogy fog menni. Viszont ami a játékot illeti az gyönyörű, és hatalmas! (10000 négyzetkilométer), igazán hatalmas! Az autók úgy szétszedhető,hogy amikor a motorvezérlést állítgattam jöttem rá hogy itt annyira finomra lehet hangolni amennyire csak a türelmed képes azt a sok mindent beállítgatni. Több ezer órát öltem hasonló játékokba (!) és csak bámulok mint az a bizonyos borjú ... amennyi minden benne van ebben játékban szerintem simán kell egy olyan 3 hónapnyi játék mire minden úton legalább egyszer elhaladok ... mondom egyszer! és ez csak a kezdet.

Magával a játékélménnyel nem lesz baj, és igen ez egy olyan játék ami megéri azt a pénzt amit kérnek érte, és igen még azt is hogy a pc-t fejleszd ... érte ...

Amennyit sikerült játszani vele, annyi elég volt hogy megbizonyosodjak róla, hogy jó lesz. Az autók irányítása, mert hát itt bukott pár autós játék, elég érdekes nem mondanám se jónak se rossznak, közelit a szimulátorok fele de nem szimulátor attól mesze áll, arcade-nak nem nevezném ez nem az a játék lesz amiben "rammolni" lehet (gyengébbek kedvéért lökdösődni). Multiba ez az irányítás érdekes lehet, mert ha a nem figyelsz elsőből hamarabb leszel utolso mint hogy pislogni tudnál.

Változatos versenytípusok vannak, és mindenhová más autó a nyerő, és minden autót át lehet alakítani mindenfélére amire csak szeretnéd használni (Lamborghini terepjárót még nem láttam)

Pályák se igazán vannak csak "checkpointok" amiket összekötve mehet hosszabb vagy rövidebb úton, gyorsan vagy lassan, te döntöd el.

Pontok.png

Hát egy tízes skálán adnék neki egy 9,3-at .

Béta keyt innen tudtok szerezni: link itt

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr976642879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása