Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Ride Along - A Fekete zsaruk akcióban

2014. július 19. - Nikosssz

történet.png
Ben, a gimnáziumi biztonsági őr az elmúlt két évet azzal töltötte, hogy megpróbálta bebizonyítani Jamesnek, az atlantai rendőrség nyomozójának, hogy érdemes a húga, Angela kegyeire, és nem csak egy mihaszna, videójáték-mániás lúzer. Amikor Bent végre felveszik a rendőrakadémiára, úgy érzi, ezzel kivívta a dörzsölt zsaru tiszteletét, és áldását kéri tőle arra, hogy elvegye feleségül Angelát. Ám a sógorjelölt James bizonyítékot akar Ben rátermettségére, ezért úgy dönt, hogy magával viszi egy napra járőrözni - és ezzel majd a frászt is ráhozza a zöldfülű rendőrpalántára. De amikor az eszelős nap végére eljutnak a város leghírhedtebb bűnözőjéig, James kénytelen belátni, hogy új társának gyorstüzelő szája legalább olyan veszélyes, mint a körülöttük süvítő golyók.Vélemény.pngIce Cube játszott már rossz vígjátékban? Gondolkodom a válaszon, de úgy emlékeszem, hogy minden vígjátéka jóra sikeredett, bár a legtöbb filmet csak a zenéjével támogatta. Azért ha vesszük a Péntek filmeket, vagy épp a 21 Jump Street-et nem mondhatjuk, hogy vacak film. Ez a Pofázunk és végünkkel sincs másképp. Ice Cube természetesen a keményfiú a filmben, és társának megkapta a kockát alakító Kevin Hart-ot aki az mellett hogy rendőr akar lenni, leakarja nyűgözni kedvese testvérét, aki már befutott a rendőri karrierjében. Na szerintetek lehet ez rossz film? Ha még mindig nem tudjátok megmondom, hogy nem. Persze vannak kisebb szépséghibái de bőven jó választás egy délutáni mozizáshoz.

A film legnagyobb előnye, hogy tele van jó poénokkal. Az egy extra pozitívum, hogy Kevin Hart-nak jól áll az az eszement csávó, akit alakít. Hátrányát a filmnek a történetben találtam. Na nem azért mert olyan rossz. Sokkal inkább elcsépelt. De ettől függetlenül teljesen korrekt film lett ez is. A szerepeket mindenki tökéletesen játssza, de szerintem nincs is rá mód, hogy ebben a filmben el lehessen valamit rontani egy kis hülyeséggel.

A szövegek és zenékről csak pár szóban beszélnék, és ez is a jópontos részlegre megy. Azt kell mondjam, hogy a magyar szinkron nagyon jól el lett találva, hangok és fordítások terén is. Néhol pár szóvicc is előkerül, ami valószínűleg az angolban máshogy lett mondva, de kit is érdekel az! A zenék a filmben tökéletesen odapasszoltak! Minden jobb jelenethez kapunk valami kis ízelítőt az amúgy nemtúl ismert zenéktől!

Összesítve kaptunk egy jó kis zsaruvígjátékot, amin nem mellesleg jókat lehet kacagni is. Jó film, a maga sajátos hibáival! Jó szórakozást! :)Pontok.pngsajat.png8,0/10imdb.png6,2/10Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr56524485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása