Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Supernatural (S09x16) -Blade Runners

2014. március 20. - Nikosssz

Nem is volt olyan szörnyű kivárni ezt a két hetet, amíg megint elvonult a sorozat. És még nagyjából egy normális részt is kaptunk, amiben a rosszabbik jó csapathoz került az Első Penge... Igen a rész végre a fő szálon fut, és a testvérek kutatják a kardot, és az elveszett Crowley-t... Crowley-ról kiderül, hogy függő lett, és ezért elvonóra küldik a Winchesterek a maguk módján. Rájönnek, hogy a Kard már a Marianna-árok óta több gazdát cserélt, és érdekesebb helyeken járt, mint ők. Hamar kiderül, hogy már ott van a közelükben, de mégis oly távol. A szívás csak az, hogy Abbadon is keresi a kardot, amiről már tudomást szerzett. A végére bejutnak a titkos állatkertbe, és az állatkert igazgató elveszti a fejét! Dean és a Kard között valami különös van, és nem csak Káin pecsétjére gondolok. A vége meg maradjon meglepetés! :)

Ha a következő részek már ezt a tempót fogják diktálni, akkor egy nagyon ütős fináléra készülhetünk, amihez már csak pár epizód van hátra. Körülbelül a nyár elején hagynak majd el minket a Winchester fiúk, hogy majd visszatérhessenek a 10. évaddal. Sokan kaszálnák már a sorozatot, de a Sup.Nat ehelyett hoz még egy testvér sorozatot is, amit majd a 20. részben fognak bepromózni! Várjuk? Naná!

Online ide Kattintva!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr715871123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása