Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Fogtündér Kisegér (El raton Perez)

2014. január 05. - DavidRawrr

történet.png

Lucia elveszti egy fogát, de nem kesereg, mert az édesanyja elmondja neki, hogy a Fogtündér kisegér hamarosan eljön, s elviszi azt és még pénzt is hagy helyette a párna alatt. Pérez, a kisegér a kikötőben él egy kishajóban a barátaival, akik a tejfogakból csillogó gyöngyöket csiszolnak. A gyöngyöket pedig mindig a városi ékszerészhez viszik, aki aranyat ad érte. De nem megy ez mindig olyan egyszerűen: egy alkalommal ugyanis gazemberek elrabolják Pérezt, hogy megszerezzék a sokat érő fogakat. Amikor Lucia és az unokatestvére, Ramiro megtudja, hogy az egér bajban van, rögtön a megmentésére indulnak, mit sem törődve szüleik ellenkezésével.

Vélemény.png

Mindig is volt egy tartásom az olyan filmektől, melyben keverik az élőszereplőket az animált figurákkal. Ott van jó pár hiba lehetőség.. nos 2006-os film, látszik az is rajta, hogy nem volt nagy a ráfordított összeg, ám ettől eltekintve aranyos film, és így megbocsáthatóak a hibák!

A történet aranyos, szerethető. Na persze nem olyan tökéletes, de egyszerű, emészthető amit elénk tár a film. Egy-két aranyos csavar meg rejtély, csak, hogy a gyerkőcök is meglepődjenek. Az átvezetések átlagosak, ám a dialógusok már gyatrábbak, néha annyira unott és monoton.

Az animáció.. Hát elég mű. Néha elég fura volt az egérkék mozgása, amolyan robottánchoz hasonló volt. Ám átlagosnak mondható, ezeket a kis hibákat nem említve!

Szereplők terén is átlagos a felhozatal, sok szót nem érdemes rápazarolni. Mindenki annyit hoz amennyit ez a film felkínál. Néha van egy kis aluljátszás, unottság.

Nos. Bár van itt negatívum, és átlagos a film, egy családi mozinak, főleg ha van gyerkőc teljesen korrekt!

Pontok.png

imdb.png5.4/10

sajat.png5.5/10

Borító.png

Előzetes.png

online.pngOnline megtekintéshez kattints ide!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr95736420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása