Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. [S01x09] - Repairs

2013. november 29. - CSKJozsef

shield-banner-625x234.jpg

Spoiler !!! Thor megtekintése után ajánlott ...

Hogy a múltkori részben vagy ebben volt több spoiler azt döntse el mindenki, szerintem viszont ebben több olyan volt például hogy a vannak akik világok között rekedtek meg.

A részről:  hamar végigfut a játékidőn és sajnos nem éreztem hogy most ez a rész jó lenne, a története is borzasztóan egyszerű, egy üzemi baleset mellékkövetkezményének kivizsgálása, személy szerinte többet szeretem volna látni hogy hogy kerülnek oda. Mondok is példát: hogy a többi rendvédelmi szerv ellen vagy mellette hogyan dolgoznak.

 A részben van egy csavar amit őszintén megmondva nem vártam de nem üt nagyot, Fitz és Simpons hülyéskedése ebben a részben megmosolyogható, Skye meg ebben a részben játssza a értetlent. Pár visszautalás a Thor filmre őszeségében ennyi.

ui: ... jó volna ha a Marvel végre kibontakoztatna egy cselekmény szálat mert a részek nem építenek egymásra és így elég hamar meg fogja unni a népség :)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr405667768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása