Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

This is the End - This is Madness!

2013. november 17. - csak Porter

Milyen lehet az a film, amiben Seth Rogenék saját magukat játsszák és még a világvége is eljön? Szerintem egyértelmű: Egy bődületes baromság… persze a jó értelemben. Amint megláttam az első előzetesét a filmnek, tudtam, hogy ezt nekem találták ki.

történet.png

Jay Baruchel meglátogatja rég nem látott cimboráját, Seth Rogent, akivel este elmennek James Franco házibulijába, ahol pár órán belül beköszönt a világvége.

Vélemény.png

A történetet kb. így össze lehet foglalni, de aki erre a filmre kíváncsi, az nem is a történet miatt fogja megnézni, hanem Francoék miatt. Mert ez a film arról szól, hogy van egy alapszituáció és erre építik fel a poénokat és a marhaságokat, de még hogy?! Elárulom, hogy ez a film nem tartozik azok közé a vígjátékokhoz, ahol már az előzetesekben ellőtték a poénokat, itt minden percre jut valami bődületes baromság, amitől vagy 5 percig röhögsz.

Utoljára talán a Családi üzelmeket kaptuk így korhatáros komédia téren, de az ehhez képest bakfitty. Most nem akarom leszólni, mert az is tetszett, de ez mind poénokban, mind butaságokban magasan túlszárnyalja azt.

A színészek végül is önmagukat hozzák és kiparodizálják egész Hollywoodot, így nem fogok belekötni senkibe, elég, ha csak felsorolom őket:  Jay Baruchel, Seth Rogen, James Franco, Craig Robinson, Jonah Hill, Danny McBride… és még jó pár híresség cameozik a filmben, de ezeket nem akarom ellőni, elég, ha majd filmközben szembesülsz velük.

Jól látod, ők azok, akik olyan filmeket csináltak, mint az Ananász Expressz, a Király!, a 30 perc vagy annyi se vagy a Superbad. Így hangsúlyozom, leginkább azoknak jön be a film, akik ezeken jól szórakoztak, és akkor ezzel már be is lőttem a poénok minőségét. Eszeveszett vígjáték volt, simán az éves Top 10-es listámban a helye. Az év legviccesebb filmje magasan!


Pontok.png

imdb.png

7/10

sajat.png

8/10


Borító.png

Előzetes.png

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr145638829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása