Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

The Tomorrow People (S01x02) - In Too Deep

2013. október 21. - Nikosssz

Vélemény.png

Már a második részét leshettük meg a Holnap embereinek, de számomra még mindig olyan kategória, hogy talán megmarad és nem kap kaszát. Ez persze még bőven változhat. Az előző részhez képest már kicsit érdekesebb volt a 40 perc, de még mindig lehetne bőven fokozni. A főszereplőink ugyanazok, és nem lehet tudni, hogy a begyűjtött tagok állandó szereplők lesznek-e vagy csak 1-1 rész erejéig lesznek vásznon. 

A részben lényegében rájöhettünk, hogy az Ultra nem is olyan elnéző saját embereivel sem. Ezt a végén levő áldozat mutatja meg igazán. Az eddigi legnagyobb hiba számomra, hogy olyan hirtelen megváltozik az emberek (vagy mik) véleménye, hogy 2 rész alatt 3 szereplő gondolta meg magát elég fontos kérdésekben. 

Lehet hogy a sorozat úgy fogja kihúzni az évadot nálam, hogy a jó indulatommal mindig megadom neki az esélyt, hogy : Majd a következő rész már felpörög. Remélem nem így lesz. A Zöld íjász után szerdán megtudjuk, hogy mit hoz a következő rész, addig is itt van ez. Jó szórakozást! :)online.pngMAGYAR FELIRATTAL IDE KATTINTVA!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr535591401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása