Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Originals S01x01,02

2013. október 09. - sunfah2

Vélemény.png

A vámpírnaplók 4.évadának 20 részében egy új sorozatot ismerhettünk meg,mely nem más mint az Originals(Eredetiek...tudom,elég hülye név) A történet maga arról szól,hogy Klaus lelécel New Orleansba,hogy leszámoljon pár boszival,aki keresztbe akar tenni neki.Odaérve azonban látja,hogy sokkal többről van szó,mint pár boszorkány összeesküvéséről. A sorozat maga CW-n fut,csakúgy mint a Vámpírnaplók,és tavaly elég szép felkonfot kapott,nem csoda,hogy idén annyian várták. Azt le kell szögezni,hogy a sorozat megértéséhez NINCS SZÜKSÉG a Vámpírnaplók ismeretére.

Az 1. rész(gyengébbek kedvéért Originals 1x1),a Vámpírnaplók 20.részét mutatja be,Elijah szemszögéből,így picit többet megtudhatunk az akkor történtekről. A sorozat az előzmények ismerete nélkül,sajnos nem nagyon kelthette fel az érdeklődését azoknak akik nem nézik a TVD-t. Ha viszont jó lesz a sorozat,akkor úgyis hamar híre megy ettől nem kell aggódni.

A most lefutott második rész(Originals 1x2),egy picit hevesebb hangvételű volt,pörögtek az események,előreugrottunk a történetben is,hírtelen sokmindent megtudhattunk. Elijah sajnos már az 1.részben tőrt kapott a szívébe(nem unalmas még ez?),reméljük hamar "feltámad". A CW nagy valószínűséggel tudja mit csinál(minek is csökkentené a saját nézettségét?),szóval a kaszától eddig úgy tűnik nem kell tartani. Igaz 2 rész után még ez elég merész kijelentés,de eddig hozta az elvárt szinvonalat. Külön szót érdemelnek a visszaemlékezések(aka flashbackek),a látvány nagyon jól megvan csinálva,a szinektől konkrétan orgazmust él át az ember szeme. Aki szereti a TVD-t annak ez is be fog jönni,főleg,hogy azt a sorozatot már konkrétan csak az ősök vitték el a hátukon.New Orleans jóhelynek tünik egy kis ejtőzésre,Charles Michael Davis pedig hozza a tőle elvárt szintet. Mindent összevetve eddig egy nagyon jó kis sorozatról van szó,várjuk tehát a következő részt.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr415561090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása