Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Téged akarlak (Tengo ganas de ti)

2013. szeptember 23. - Nikosssz

történet.png

A nagy sikerű spanyol romantikus dráma "A felhők fölött 3 méterrel" című film folytatása. Hache (Mario Casas) elutazik néhány évre Londonba, de Babit nem tudta kitörölni szívéből, az idő múlásával sem, visszaköltözik Barcelónaba. Mire visszaérkezik, azt tapasztalja, hogy minden megváltozott körülötte, ő is. A Babi új életet kezdett, egy másik férfivel jár. Hace előröl kezd mindent, elköltözik, új barátokat talál, munkát vált. Találkozik egy lánnyal Ginnel (Clara Lago), aki lenyűgözi a fiút különleges természetével vad és őszinte kisugárzásával. Hace végre teljesen túl tud lépni első szerelmén, de amikor újra találkozik Babival és együtt látja őt új vőlegényével összezavarodik és nem tudja mihez kezdjen az újra és újra feltörő érzelmeivel. A halott barát emléke és a két lány közti vívódás az őrület határára sodorják Hache-t, ezért egyre őrültebb kalandokba sodorja magát. El tudja felejteni Babit?

Vélemény.png

Számítottam egy olyan jó folytatásra mint az első része is nyújtott, de ezt sajnos nem kaptam meg. Az egész csak marketing szempontból jöhetett jól a készítőnek, mert a története már annyira kusza akart lenni, hogy össze lett csapva. Persze lehetett volna szörnyűbb a végkifejlet, de akkor sem az igazi. Teljesen más irányt vett a második rész.

A motoros jelenetek csökkentek, az izmozó fiatalok is kevesebb szerepet kaptak, de amit beletuszkoltak a filmbe bőven az a dráma. Ezenkívül az érthetetlen lépések. Gondoljunk csak arra, amikor Gin-t otthagyja, és nem is megy vissza mikor kiderül miért is kellett elmennie. Sőt tovább folytatják, és meglepő módon egymáson kötnek ki a fiatalok, pedig mindketten mást szeretnek.

A színészgárda nem sokat változott, pár szereplő elment pár szereplő jött. Folytatás céljából jót tett ez a változás, de mégis az első rész szereplői adták vissza a hangulatát a filmnek.

Ami még nem tetszett a folytatásban az a sok éneklés. Jó, legyen benne 1 éneklés, de a többi csak zenei aláfestéssel legyen ábrázolva, ne úgy elhúzva az időt, hogy egy éneklő nőt látunk 4 percen keresztül.

Összegezve az első részhez nem ér fel, semmilyen téren. Egyszer ezt is meglehet nézni, de jobban összpontosít a drámára. Jó szórakozást! :)Pontok.pngimdb.png6,8/10sajat.png7,0/10Borító.pngElőzetes.png


A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr925530541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása