Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A bakancslista (The Bucket List)

2013. szeptember 06. - DavidRawrr

történet.png

A bakancslista azon dolgok sora, amelyeket az ember meg akar tenni az életben, mielőtt feldobná a bakancsot. Carter Chambers is kénytelen összeírni, amikor kórházba kerül. A milliárdos Edward Cole-t, akit csakis a pénzcsinálás érdekel, szintén kénytelen szembenézni a véggel, és osztozni a kórházi szobán Carterrel. A két, egymástól teljesen különböző ember elhatározza, hogy hátralevő idejükben végrehajtják mindazt, amiről álmodoztak.

Vélemény.png

Számtalan alkalommal láttam már a filmet, ám ez a film azon kevesek egyike, amit bármikor megnézek újra!

Persze, a laikusok egyből sikítozva mondhatják, hogy az egész filmet elviszi a hátán Morgan Freeman (Carter) és Jack Nicholson (Edward). Nem egyszer találkoztam ilyen véleménnyel! Tény, és való, hogy két nagyszerű színészről beszélünk, akik letettek már nem egy kiválló filmet az ipar asztalára! És igen, ebben a filmben sem teljesítenek másképp, hisz olyan színészi játékot mutatnak be, ami egyszerűen lenyűgöző! Ehhez párosul egy remek, ám ugyanakkor megható, lelket megérintő történet, így egybegyúrva pedig egy tökéletes film! Még hozzáadódik Jack Nicholson humora, Morgan Freeman intelligens személyisége! Hol megnevettet, hol pedig szívbe markol a film! Még egy plusz pont a tájakért, látványosságokért! Remekül összelettek válogatva a helyszínek!

Hogy kinek ajánlom? Mindenkinek! Olyan film, amit, ha elkezd az ember, nem is tudja abbahagyni, és, ha nem is rögtön utána, de idővel újra és újra leül a tv elé, hogy megnézze!

Pontok.png

imdb.png7.5/10

sajat.png10/10

Borító.png

Előzetes.png

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr235498436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása