Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

American horror story - Coven

2013. augusztus 07. - Nikosssz

Információink szerint marad pár szereplő az előző évadokból, de mellé pár újoncot is kapunk a sorozatba. Cathy Bates, Gabourey Sidibe, Angela Bassett, Emma Roberts és Patti LuPone szereplésére várhatunk többek között az újak közül.

A sztori röviden tömören ez lenne:


A szezon középpontjában boszorkányok lesznek majd, egész pontosan az a gyülekezet, akik elhagyták Salemet a boszorkánypereket követően és áttették a székhelyüket New Orleansba, melynek köszönhetően, idén októbertől is több idősíkból láthatunk majd jeleneteket.

Továbbá tudni kell, hogy a Coven névre hallgató 3. szezont sokkal drámaibbra és szórakoztatóbbra ígérték elődjeinél. Kíváncsian várom mi is lesz ebből.

Az első promo után várhatjuk a többi pár másodperces képsorokat, amik nem spoilereznek el semmit, de betekintést adnak az évad hangulatába.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr245449845

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása