Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Az acélember (Man of Steel)

2013. július 25. - Zodtábornok

történet.png

A Krypton bolygón született, de a földön nevelkedett egy egyszerű farmercsaládnál a Kentéknél. A világ legnagyobb hősének ezúttal nem csak a gonosz Zod tábornokkal  és a katonáival, hanem önmagával is meg kell küzdenie.

Vélemény.png

A mozit nem véletlenül előzte meg óriási várakozás, ahogy azért sem hibáztathatunk senkit, ha - némi képzavarral élve - a Superman-filmek Batmanje rajzolódott ki előtte az előzetesek alapján. A rendezői székbe Zack Snyder ült, aki a 300-zal és a Watchmennel már bizonyította, hogy nem okoz neki különösebb gondot a képregények stílusos feldolgozása, a forgatókönyvet pedig a Batman-film (Christopher Nolan) sztoriján is dolgozó David S. Goyer írta neki. Ha már Christopher Nolan szóba jött: a méltán ünnepelt filmes nemcsak producerként vett részt a film elkészítésében, de a történethez is hozzátette a saját részét, ami után alig merem meg említeni , hogy a zenét Hans Zimmer szerezte.

Szerintem nagyon jó film lett. Effektek és történet terén is nagyon eltalálták.Teljesen izgalmas és ütősre sikeredett!!

Pontok.png7,7/1010/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr835426256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása