Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Atlantic Rim (infók)

2013. július 25. - Nikosssz

Egy igazi csemegét hoztam ma bemutatásra. A filmről csak a trailer alapján tudok írni. Az Asylum stúdió a sok koppintott filmje után most Guillermo del Toro jól ismert filmjét, a Pacific Rim (Tűzgyűrű) című filmjét próbálja ˝kiparodizálni˝. Sajnos ezt kell mondanom rá, mivel a másolt filmjeik az eredetihez képest sehol sincsenek, maximálisan jót lehet röhögni az alacsony költségvetéssel készült utánzaton.

A filmről annyit tudnék még mondani, hogy már az előzetes nézése közben a nevetés kapkodott. Elég volt rá néznem a robotokra, és már mosolyogtam. Aztán az már csúcspont amikor már harcolnak is. A film valószínűleg ugyanannyit fog érni, mint az elődei, mint pl. (Battle of los angeles, The Day the Earth Stopped), azaz egy jó nagy nullát. Az IMDb is erről árulkodik.

c1,8/10


 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr145426124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása