Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Barátság extrákkal - Friends with Benefits

2013. július 18. - bady262

Véleményem:

Szép napot kívánok minden kedves olvasónak !

Úgy látszik Will Gluck újból alkotott egy könnyed kis vígjátékot rendezett , aminek frappáns kis nevet is adott. Gondolom nem volt nehezére meg rendezni a filmet, hiszen már van tapasztalata az ilyen kategóriás filmekkel. Hiszen ő írta a Pomponsrácok-at és a Könnyű nőcskét is. Amelyek  jóra is sikeredtek, tudja mire is vevő a fiatalabb korosztály nézői. Most térjünk vissza a mi kis remek filmünkhöz. Már a név el árulja nekünk hogy ez nem csak egy sima barátságról fog szólni hanem meg is lesz valamivel koronázva.

Ami feltűnik a filmben az  szereplők, máris két sztárt  kapunk a filmhez, akiknek már vannak sikereik és ezzel is csak gyarapították azt. Az első az a a csinos és  gyönyörű, szép szemű Mila Kunis. A másik egy ismert énekes akinek több millió nő hever a lábai előtt, és ő nem más, mint Justin Timberlake. Az elején kicsit megvoltam lepődve a párosításon, és, hogy Justin egy újabb filmben szerepel de jól sikeredett nagyon is ez a párosítás. Filmben a szereplők nagyon jól hozták a megszokott formájukat, pont azt adták elő amit elvártunk tőlük. Ez a film alatt nem éreztem úgy hogy unatkoznék, szépen lekötött az elejétől a végéig. Jó poénok is elsültek a filmben, volt benne romantika egy kis drámával is megfűszerezve és úgy ahogy kell és a vége egy szép Happy End lett. Remélem kedvet kaptatok ehhez a remek filmhez, és hogy Ti sem csalódtok benne ahogy én sem.

További szép napot mindenkinek és kellemes filmnézést kívánok  !

Egy kis ízelítő

 

Történet

Dylan és Jamie nagyon elfoglalt emberek. Saját magukra sincs sokszor idejük, egy kapcsolatra pedig végképp nem jut idő. A testi vonzalmat azonban nem tudják figyelmen kívül hagyni, ezért közelebbi kapcsolatba bonyolódnak: csak szex, mindenféle kötöttség és érzelem nélkül. Ez csak addig tart, míg Dylan bele nem szeret a lányba, ezzel felrúgva az alkujukat. A lány időközben már elkezdett egy másik sráccal randizni, ettől válik egyre bonyolultabbá a történet.


Nemzet: amerikai
Stílus: vígjáték
Magyar mozibemutató: 2011. szeptember 22.
Amerikai bemutató: 2011. július 22

IMDb értékelés: 6.6

 

Borító

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr394998423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása