Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Mert megérdemlik...: Fantasy Island-trailer + poszter

2019. november 13. - csak Porter

watch-fantasy-island-trailer-2020.jpg

A nyári bejelentéshez képest eléggé átalakult a Fantasy Island. A Magic 8 Ball játék helyett végül az azonos című 70'-es évekbeli sorozatból készített horrorfilmet a Blumhouse stúdió. A történet szerint a Fantasy Islandra térő turisták kívánhatnak egyet, amit teljesít a sziget. Persze ők nem valami szépet kérnek, különben nem lenne belőle jó horrorfilm. Az előzetes amúgy eléggé meghozta a kedvem a filmhez.

A Fantasy Island-on a Felelsz vagy mersz? (jaj!) készítői dolgoztak, így a forgatókönyvet Jillian Jacobs, Christopher Roach és Jeff Wadlow írták. Utóbbi rendezte is a filmet. A főszerepre pedig elég impozáns neveket sikerült megszerezniük: Michael Peña, Maggie Q, Lucy Hale és Michael Rooker.
Amerikai bemutató: 2020. február 14.

fantasy_island_xlg.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr4615305026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása