Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Harcba száll a családjáért: Mulan-teaser trailer + poszter

2019. július 08. - csak Porter

mulan-collater_al-2.jpg

Megmondom őszintén, ha csak magát, ezt a másfél percet látom a cím és a stúdió kiírása nélkül, biztos nem mondtam volna meg, hogy ez a Disney stúdió jövő évi nagy dobásának szánt előszereplős feldolgozása lesz, a Mulan. Mert hogy ebből az ízelítőből semmi nem jött át, ami az 1998-as mesét jellemezte. De majd meglátjuk az első előzetesnél...

A címszereplőt Yifei Liu (A becsület lovagjai) alakítja, de olyan ismerősebb arcok is szerepelnek benne, mint Jet Li, Donnie Yen (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet), vagy Jason Scott Lee (A sárkány - Bruce Lee élete). A forgatókönyvön többek között Rick Jaffa és Amanda Silver (A majmok bolygója: Lázadás, Jurassic World), valamint Niki Caro (A bálnalovas, Menedék) rendezte.
Amerikai bemutató: 2020. március 27.

mv5bzwm3n2q2ywytzduxms00yjc1lwe2zwetnte1ymu1mmjhztlixkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynq_v1_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1614932454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása