Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Újra összeáll a Vesztesek Klubja: It Chapter Two-teaser trailer + poszter

2019. május 11. - csak Porter

it_chapter_two_pennywise_hero.jpg

„Senki se hal meg igazán, aki itt hal meg.”

A Warner Bros. stúdió nem tökölt és egy olyan fantasztikus ízelítőt dobott ki a szeptemberen érkező Az - 2. fejezethez, amitől - ha eddig nem is volt az - egyből az ősz legvárósabb filmjévé tette a két évvel ezelőtti horrorsikerének folytatását. Pedig a három percből kettőben igazából csak egy nagyon jól felépített jelenetet emeltek ki, hogy aztán egy kis bepillantást kapjunk abba az őrületbe, ami ősszel várni fog ránk.

Mivel 27 évet ugrunk előre a történetben, így az első rész gyerekszereplői csak pár visszaemlékezésben lesznek láthatóak, a felnőtt énjüket pedig olyan színészek keltik életre, mint James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader vagy James Ransone. Pennywise szerepében természetesen visszatér Bill Skarsgård. A forgatókönyvet ezúttal is Gary Dauberman írta és Andy Muschietti rendezte.
Magyar bemutató: 2019. szeptember 5.

mv5bndlhmwy0nzytmgq4yi00zwfhltkwztctmgvjzda0mta5n2i5xkeyxkfqcgdeqxvynjg2njqwmdq_v1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3614820828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása