Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Mosolyt csal az arcodra: Joker-teaser trailer + poszter

2019. április 03. - csak Porter

shimamoto-h30-0926-joker-2.jpg

Végre kaptunk egy két és fél perces ízelítőt az idei év egyik legérdekesebbnek tűnő képregényfilméhez, a Joker-hez, ami elvileg nem is lesz az. A készítők inkább egy emberközpontú drámaként hivatkoznak rá, ami sokban hasonlít A komédia királya című 1982-es Martin Scorsese alkotáshoz. Az biztos, hogy a videó alapján Joaquin Phoenix telitalálat a szerepre és valóban egy teljesen más Jokert kapunk ezúttal.

Phoenix mellett még Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy (Amerikai Horror Story), Brett Cullan (True Detective - 3.évad), Marc Maron és Brian Tyree Henry (Nyughatatlan özvegyek) kap fontosabb szerepet. Todd Phillips pedig a saját maga és Scott Silver (The Fighter - A harcos) által írt forgatókönyvéből rendezte meg a filmet.
Amerikai bemutató: 2019. október 4.

mv5bmtu1nza5ote1mv5bml5banbnxkftztgwmjk4mzk3nzm_v1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9814737189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása