Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Mercury után Bond gonosz? Készül az Aquaman spin-off. Megvan az új Kampókéz. Deadshot nem tér vissza. Rendezőt kapott az Örökkévalók.

2019. március 02. - csak Porter

rami-malek.jpg

Még decemberben röppent fel a hír, hogy a frissen Oscar-díjas Rami Malek játszhatja a Bond 25 főgonoszát. A Vareity értesülése szerint a szerződéskötés utolsó fázisában vannak vele, valamint egy fontosabb szerepet kaphat Billy Magnussen (Éjszakai játék) is.

marquee_thetrench_aqua_04_06_07_5c199e4bd570c3_17211169.jpg

A Warner Bros. spin-offot tervez készíteni az Aqumannek, mégpedig abból az öt percből, amikor hőseinknek az "Árok" nevezetű helyen kellett átkelniük, amit félelmetes lények őriztek. A film természetesen egy horrorfilm lenne. A forgatókönyv megírására fel is kérték a teljesen kezdő Noah Gardner - Aidan Fitzgerald írópárost.

yahya-abdul-mateen-ii-in-aquaman.jpeg

Megtalálták a Kampókéz folytatásának címszereplőjét is, így Tony Todd után Yahya Abdul-Mateen II, az Aquman Black Mantája lesz a gyilkos.

will-smith-as-deadshot-in-suicide-squad.jpg

Will Smith megerősítette, hogy nem fog visszatérni Deadshotként az Öngyilkos osztag második részében, a The Suicide Squad-ban.

dno0ejrxgaeqdii.jpg

A Disney pedig az Eternals, azaz az Örökkévalókból készít filmet, ami egyfajta pótléka lesz a Bosszúállóknak és A Galaxis őrzőinek. A rendezői székbe Chloe Zhaot (A rodeós) sikerült megszerezniük és várhatóan 2020 környékén érezik a mozikba. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9314659259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása