Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Családi biznisz: Shaft-trailer + poszter

2019. február 12. - csak Porter

mv5byte1yzzkzdmtngizms00ndrkltk1nzetnzgxzdkymdjjmzk2xkeyxkfqcgdeqxvyndqxnjcxnq_v1.jpg

A Warner Bros. ismét megpróbálkozik a Shafttal. Még 1971-ben volt az első film, Richard Roundtree főszereplésével, majd 2000-ben Samuel L. Jacksonnal a címszerepben csinálták meg. Nos, ezúttal minden eddigi John Shaft megjelenik, Shaft Jr.-ral kiegészülve. Elsőre egyáltalán nem érdekelt a project, ám az első előzetes egy remek akció-vígjátékot sejtet, így azért eléggé elkezdtem várni.

A már említett Richard Roundtree - Samuel L. Jackson mellett Jessie T. Usher játssza a főszerepet, de feltűnik még Alexandra Shipp (X-Men: Apokalipszis) és Regina Hall (Horrorra akadva) is. A forgatókönyvet Alex Barnow (Family Guy) és Kenya Barris (Girls Trip) írták, Tim Story (Pofázunk és végünk) pedig rendezte.
Amerikai bemutató: 2019. június 14.

shaft-2019-movie-poster_tgkw.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr314620864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása