Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Csúszik a Wonder Woman folytatása. Ryan Reynolds öntudatra ébred. Jön Az év újonca foldolgozása. Bryan Singer Vörös Szonja-filmet rendezhet. Készül a Mega Man-film.

2018. október 23. - csak Porter

mv5bmty1mdq0mjmxnl5bml5banbnxkftztgwotcznza3ntm_v1.jpg

Gal Gadot jelentette be a Twitterén, hogy fél évvel elcsúsztatják a Wonder Woman 1984 bemutatóját, így legelőbb csak 2020. június 5-én válthatunk rá jegyet. 

sns-dailymeal-1888291-entertain-ryan-reynolds-gin-company-20180221.jpg

Ryan Reynolds lesz a főszereplője a Free Man című filmnek, amit leginkább a Truman Show-hoz tudnának hasonlítani. A főszereplő egy erőszakos számítógépes játékban él, és miután öntudatra ébred, megpróbálja az ott élő embereket fellázítani. Mindezt Shawn Levy (Stranger Things) rendezésében és Matt Lieberman (Addams Family) forgatókönyvéből.

i.jpg

A Fox stúdió remaket csinál Az év újonca című családi filmből, méghozzá a Dan Gregor - Doug Mand (Így jártam anyátokkal) írópárostól.

redsonja03_mmud.jpg

A Millenium stúdió Bryan Singerrel (X-Men: A kívülállók) tárgyal, hogy rendezze meg nekik a Vörös Szonja-filmet, ami a Conan, a barbár testvérfilmje lenne. A forgatókönyvön elvileg már dolgozik is Ashley Miller (X-Men: Az elsők). 

Bejelentették a Mega Man-mozifilmet is, amit a Henry Joost & Ariel Schulman páros (Parajelenségek 3-4, Idegpálya) fog írni és rendezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr9814248733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása