Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Ő helyettesíti Burt Reynoldsot. Csúszik a Hellboy. Taron Edgerton = Elton John. Marad Kathleen Kennedy. Kevin Feige felel majd az X-Menért.

2018. szeptember 30. - csak Porter

bruce-dern-1538147574004_1280w.png

Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood című új filmjében a sajnálatos módon elhunyt Burt Reynolds karakterét Bruce Dern (Aljas nyolcas) fogja végül eljátszani.

20170914hellboy-david-harbour2.jpg

A jövőre érkező Hellboy-filmet is eltolták a nem túl izmos filmeket felvonultató januárról április 12-re.

rocketman.jpg

Megérkezett az első hivatalos kép a Rocketman-ból, amin a Sir Elton John-t alakító Taron Edgerton látható. A rendező Dexter Fletcher (Eddie, a sas, Bohém rapszódia), premier jövő nyáron.

t-kathleen-kennedy-star-wars-franchise-lucasfilm-disney-the-force-awakens.jpg

Kathleen Kennedy hosszabbította szerződését 2021-ig a Lucasfilm-nél. Szóval három évig még marad minden olyan a Star Wars és az Indiana Jones-filmek terén, mint amilyen volt? (Király!)

kevin-feige-sf-e1494940222224.jpg

Bob Iger, a Disney vezérigazgatója bejelentette, hogy a frissen hozzájuk került X-Men karakterekért is Kevin Feige fog felelni. (Nem meglepő módon.)

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6514272291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása