Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Készül a Die Hard 6.

2018. szeptember 04. - csak Porter

1_mxhdoyykfg55gzm3ehppw.jpeg

Talán sokan vagyunk úgy vele, hogy az addigi egész korrekt Die Hard-széria ötödik része eléggé siralmasra sikerült és sokáig úgy tűnt, hogy végleg elásta John McClane-t és a Drágán add az életed!-franchiset. Azonban újabb folytatást terveznek, méghozzá olyat, amelyik részben McClane fiatal éveit mesélné el, míg a másik felében folytatódna az idősebb szál.

Láttunk ilyet A keresztapa 2-ben és nemrég a Mamma Mia!: Sose hagyjuk abba is ezzel próbálkozott. A szimplán McClane-re keresztelt hatodik részt a Chad & Carey W. Hayes (Viasztestek, Démonok között 1-2) írja, a direktori székbe pedig a negyedik részt is rendező Len Wiseman foglal helyet. John McClane szerepében természetesen visszatér Bruce Willis is.

641.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8714222347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása