Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Az első képek a Terminátor 6-ból és az Az 2-ből. Maratoni hosszúságú lesz a Sóhajok remake. Újabb folklórból készül horrorfilm. Westworldös arc a Ragyogás folytatásában.

2018. augusztus 04. - csak Porter

ph-z-itfilming2-super-portrait_huae.jpg

Megérkezett az első hivatalos kép az Az 2-ből, amin a Vesztesek Klubja felnőttjei láthatóak. Jövő szeptemberben pedig már nézhetjük is a folytatást.

terminator-mackenzie-davis-linda-hamilton-natalia-reyes_q1jx.jpg

A Terminátor 6. részéhez is kiadtak egy hivatalos fotót, amin a főszereplő női hármas látható, név szerint: Natalia Reyes, Mackenzie Davis és Linda Hamilton.

mv5bmdbjzdawowetndhjms00ymezlwe1n2ytzwnmyzg1zduynwq3xkeyxkfqcgdeqxvyodazodu1ndq_v1_sx1777_cr0_0_1777_960_al.jpg

A novemberben bemutatásra kerülő Sóhajok remake 152 perces lesz. Majdnem egy órával hosszabb, mint az elődje.

la-llorona1-1024x768.jpg

Horrorfilm készül a La Llorona mexikói folklórból is, méghozzá The Curse of La Llrona címmel. A történet szerint egy megcsalt asszony megöli a gyerekeit és magát, majd szellemként tér vissza más gyerekeket is magával vinni.

the-son-season-1-zahn-mcclarnon1.jpg

Zahn McClarnon (Westworld) is szerepet kapott az Álom doktor-ban. Ő fogja alakítani az Igaz Kötés nevű szekta vezetőjét.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8414161123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása