Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Ridley Scott is képregényfilmet rendez. Jön az Új Istenek-mozifilm? Két részben kapjuk a Dűnét. Itthon forog A holló. A Limp Bizkit frontembere krimit forgat.

2018. március 18. - csak Porter

queenandcountry2_1024.jpg

Ridley Scott is képregényfilmet fog rendezni, méghozzá a 2002-ben Eisner-díjat is kapó Queen & Country-t. Két forgatókönyv is készült már hozzá, az egyiket Ryan Condal, a másikat John Rogers és Greg Rucka (az ő nevéhez fűződik a képregényt is) írta. 

ava-duvernay-new-gods-kirby-1.jpg

A Warner/DC Ava DuVernay-t (Selma, Időcsavar) szeretnék megszerezni új projectük rendezői székébe, ami nem más, mint a The New Gods. Ebben a történetben az Új Genezis és az Apokalipsz nevű bolygók vannak a középpontban, ami a régi istenek kihalása után születtek.

megvan-ki-fogja-rendezni-a-dune-reboot-filmjet_1.jpg

Denis Villeneuve elárulta, hogy az általa rendezendő Dűne-film két részes lesz

the_crow_wallpaper.jpg

Egyes híresztelések szerint az új A holló-filmet Magyarországon fogják forgatni, a premiert pedig 2019. október 11-re tervezik.

fred-durst-e1383252865924.jpg

A Limp Bizkit frontembere, Fred Durst a harmadik egészestés filmjére készül (a Charlie Banks: Az élet iskolája és az Esélyekkel szemben után), amiben John Travolta és Devon Sawa (Végső állomás) lesz a főszereplő, a film címe pedig Moose. Sawa egy filmsztárt alakít, Travolta pedig a zaklató rajongót. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr8313638800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása