Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Volt egyszer egy Tarantino

2018. március 02. - csak Porter

zvcpni9mo9pkec9lgldx.jpg

Azt már eddig is tudtuk, hogy Quentin Tarantino Charles Mansonról forgat filmet, és most erről jöttek újabb hírmorzsák. A legfontosabb, hogy Leonardo DiCaprio leszerződött az egyik főszerepre, a másikra pedig Brad Pittet sikerült megnyerni. 

A film címe Once Upon a Time in Hollywood lesz, és 1969-ben fog játszódni. DiCaprio egy Rick Dalton nevű egykori westernsztárt fog alakítani, míg Pitt Dalton dublőrét, Cliff Booth játssza. Úgy fognak kapcsolódni a sztorihoz, hogy Dalton Sharon Tate (Roman Polanski egykori várandós felesége) szomszédságában lakik, akit ugye Charles Manson és csapata brutálisan lemészárolt. 

bolwr06cmaastbv.jpg

Megerősítést nyert az is, hogy maga Roman Polanski is feltűnik egy kisebb szerepben, valamint még mindig azt pletykálják, hogy Margot Robbie alakíthatja Sharon Tate-et, sőt Tom Cruise és Al Pacino is esélyes egy-egy szerepre. A film a 2019. augusztus 9-én került bemutatásra (a brutális esemény 50. évfordulóján). 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3013709278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása