Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: A Zsivány Egyes gonosza a Captain Marvel-ben? Készül az X-23-as film. Megvan Tom Hanks új filmje. Újraforgatott Han Solo-film. Első kép az új Spielberg-filmből.

2017. november 01. - csak Porter

image_1.jpeg

A Disney stúdió Ben Mendelsohnnal (Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet) tárgyal, hogy vállalja el a Captain Marvel-ben a gonosz szerepét. 

logan-director-scripting-x-23-spinoff-movie_pjdq.jpg

A 20th Century Fox stúdió James Mangolddal (Logan - Farkas) már készítik elő az X-23-as előzményfilmet. 

tom-hanks.png

Bios címmel készül egy posztapokaliptikus film, amiben egy android próbálja védelmezni elhunyt alkotója kutyáját. Az alkotót Tom Hanks fogja alakítani, míg a rendezés Miguel Sapochnikra (Trónok harca) hárul. 

solo-a-star-wars-story-tall-a.png

Egyes híresztelések szerint Ron Howard a Solo: Egy Star Wars történet 80%-át újra kellett forgatnia.

thepost-fp.jpg

Megérkezett az első kép a decemberben debütáló Steven Spielberg-film, a The Post-ból, amin többek között a főszereplőpáros, Tom Hanks és Meryl Streep is szemügyre vehető. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3513083766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása