Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

D23 Expo: Aladdin, Dumbó, Diótörő, Mulan, Hulk, Toy Story 4, A hihetetlen család 2, Coco, A Wrinkle in Time,

2017. július 21. - csak Porter

d23expo-2009_018.jpg

A Disney stúdió minden második évben jelentkezik egy eseménnyel, ahol készülő filmjeiről csepegtet információkat egészen 2009 óta. Idén ezek a fontosabb dolgok kerültek bejenetésre:

Az élőszereplős Aladdin főszereplőiről is lehullt a lepel. Az újonc Mena Massoud lesz a címszereplő, Jázmin hercegnőt Naomi Scott (Power Rangers) alakítja, valamint megerősítették, hogy Will Smith lesz Dzsini. 

maxresdefault_84.jpg

Alan Horn, a Disney elnöke elmondta, hogy az előszereplős Dumbó 2019. márciusában jön Tim Burton rendezésében, Colin Farrell, Eva Green, Michael Keaton és Danny DeVito főszereplésével. 

dumbo.jpg

Lasse Hallström (Gilbert Grape, Csokoládé, Egy kutya négy élete) is élőszereplős filmet forgat a Disneynek, mégpedig a jövőre érkező Diótörőt. A The Nutcracker and the Four Realms című film egyszerre lesz feldolgozása az eredeti mesének és a balett előadásnak is. Mindezt Keira Knightley, Morgan Freeman, Helen Mirren és Mackenzie Foy (Démonok között, Csillagok között) főszereplésével. 

700048058tm00037_disney_s_d.jpg

Az élőszereplős Mulan-film pedig egy évvel későbbre - 2019-re - lett csúsztatva, mivel nem tudták befejezni az előkészületeket hozzá időben.

mulan-blu-ray-screenshot-2.jpg

Mark Ruffalo megerősítette, hogy nem monstanában lesz Hulk-film, mivel a Disney nem tud megegyezni a megfilmesítési jogokkal rendelkező Universal stúdióval. 

the-hulk-mark-ruffalo.jpg

A Toy Story 4-et mégsem John Lasseter (Toy Story, Toy Story 2) rendezi, hanem a két rövid rajzfilmet rendező Josh Cooley. 

maxresdefault_1_15.jpg

John Lasseter elárulta, hogy A hihetetlen család 2. az első rész után pár perccel veszi fel a történet fonalát, amikor megjelenik Aknakukac.

maxresdefault_2_6.jpg

Ezek mellett egy eddig ismeretlen animációs filmet is bejelentett a Pixar, aminek története két férfiről szól, kik elveszítették apjukat és emiatt egy fantáziavilágba menekülnek a valóság elől, hogy ott az apjukkal lehessenek. Dan Scanlon (Szörny Egyetem) fogja rendezni és 2021-re van ütemezve.

Még egy képet adtak ki a novemberben érkező új Pixar-meséből, a Cocoból.

coco_j463.jpg

A Disney bemutatta az első ízelítőjét és poszterét a jövő márciusban érkező 100 milliós új filmjéhez, A Wrinkle in Timenak, aminek főszereplői között ott van Opra Winfrey, Chris Pine, Reese Witherspoon, Michael Pena, Zack Galafianakis és Mindy Kaling is. 

a-wrinkle-in-time-poster_vspf.jpg

Végül pedig bemutattak egy három perces werkfilmet a Star Wars: Az utolsó Jediből. Plusz 6 karakterplakát is érkezett... 

star-wars-the-last-jedi-ver4-xxlg_czs7_1920.jpg

star-wars-the-last-jedi-ver5-xxlg_gm87_1920.jpg

star-wars-the-last-jedi-ver6-xxlg_bt4z_1920.jpg

star-wars-the-last-jedi-ver7-xxlg_tr93_1920.jpg

star-wars-the-last-jedi-ver8-xxlg_s7ym_1920.jpg

star-wars-the-last-jedi-ver3-xxlg_4ajn_1920.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6312677479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása