Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Blockbuster Stephen Kingtől: The Dark Tower-trailer

2017. május 03. - csak Porter

mv5bodk1odninmmtnwe4yy00y2i2ltlkztytotbimjeymdnkotm3l2ltywdlxkeyxkfqcgdeqxvyndyxmzk4mda_v1.jpg

A Sony észbe kapott? Nem kapkodják el a marketinget, az biztos, és három hónappal a premier előtt végre előzetes érkezett A setét torony című Stephen King adaptációhoz. King híres regényfolyama vegyíti a westert, a fantasyt, az akciót és a misztikumot, ahogy az trailerből is látható. A film nem konkrétan egy könyvre koncentrál, hanem inkább egyfajta folytatása lesz a regényeknek.

Egy kisrác látomásai alapján eljut egy épülethez, ahol egy kapun keresztül egy másik világba teleportál. Ott találkozik a Gunslingerrel (Idris Elba), akivel meg kell védeniük a Setét Tornyot a Fekete ruhás embertől (Matthew McCounaghey), aki azt elpusztítva a mi világunkba próbál átjutni. 

A filmet Nikolaj Arcel (Egy veszedelmes viszony) rendezte Akiva Goldsman, Jeff Pinkner, Anders Thomas Jensen és saját maga által írt forgatókönyből. A trailer nem túl meggyőző, de azért bizakodóak vagyunk...
Magyar bemutató: 2017. július 27.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7212477313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása