Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Disney-premierdátumok: Star Wars, Indiana Jones, Jégvarázs 2, Az oroszlánkirály, Rontó Ralph 2.

2017. április 26. - csak Porter

disney-logo-walt-disney.jpg

Két napja a 20th Century Fox stúdió adott ki közleményt, amiben jó pár fontosabb filmjük kapott permierdátumot. Ezen felbuzdúlva az egeres cég is így tett...

Kezdjük a legfontosabbal. Elvileg még sem fog csúszni a Star Wars Episode IX, így marad a már bejelentett májusi premierdátum. Az Indiana Jones ötödik részét viszont elcsúsztatták egy évvel, így csak 2020 nyarán láthatjuk Harrison Fordot újra kalandozni. 

Star Wars Episode IX. - 2019. május 24.
Indiana Jones 5. - 2020. július 10.

harrison-ford-as-indiana-jones.jpg

Mesei fronton végre bejelentették sokak kedvenc meséjének, a Jégvarázsnak a folytatását, ami 2 év múlva érkezik. Az élőszereplős (???) Az oroszlánkirály is ebben az évben érkezik, Jon Favreau (Vasember, A dzsungel könyve) rendezésében. Bejelentették Timon és Pumba szinkronhangját is. Ők Billy Eichner és Seth Rogen hangján fognak megszólalni. A Rontó Ralph folytatása pedig már jövő novemberben érkezik.

Rontó Ralph 2. - 2018. november 21.
Az oroszlánkirály - 2019. július 19.
Jégvarázs 2. - 2019. november 27.

frozen.jpeg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7212456331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása