Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Rendező nélkül maradt a The Batman!

2017. február 01. - csak Porter

gallery-1474456727-batman-ben-affleck_1.jpg

A Warner stúdió folyton-folyvást mellényúl a képregényfilmjeivel, de van egy jövőre érkező project, amit már a bejelentése óta nagy várakozás övez. Ez a The Batman, amit nem csak színészként, de producerként, rendezőként és társforgatókönyvíróként jegyez Ben Affleck. Legalábbis eddig így volt... 

Affleck hivatalos nyilatkozatban lemondott a direktori pozícióról, így rendező nélkül maradt a Denevérember következő önálló filmje. Indoknak az mondta, hogy nagy színészi felelősség Bruce Wayne/Batman karakterének eljátszása, és ő 100%-osan erre szeretne koncentrálni.

img_0465.jpeg

Ez kicsit érdekes annak fényében, hogy Affleck legutóbbi három rendezésében is saját maga alakította a főszerepet, köztük Az Argo-akcióban, amivel 2013-ban megkapta a legjobb rendezésnek járó Oscar-díjat is. Pár hete arról is szó volt, hogy Ben nincs megelégedve teljesen az eddigi forgatókönyvvel, na meg a stúdió is folyamatosan sürgette az írás miatt. 

Így most elkezdődött az új rendező keresése, a főbb kiszemeltek Matt Reeves (Cloverfield, Engedj be!, A majmok bolygója: Forradalom) és Gavin O'Connor (Warrior - A végső menet, A könyvelő). 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7812173926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása