Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Smith és Hanks a Dumbó-filmben? Tyrion Lennister a Bosszúállókban? Zöld Lámpás-film, mint a Halálos fegyver az űrben? Nem lesz CGI-Leia Organa. Megvan az író-rendező a The Division-filmnek.

2017. január 20. - csak Porter

202d2969-65ff-4995-b99d-389f832c7f17.jpg

Két színészóriással is tárgyalásokat folytat a Disney a Tim Burton által rendezendő élőszereplős Dumbo-film főszerepeivel kapcsolatban. Az egyik Will Smith, aki egy cirkuszi dolgozót alakítana, kinek fia barátságot köt a címszereplő elefánttal. A másik pedig Tom Hanks lenne, aki pedig a film főgonoszát játsszaná. 

498713147.jpg

Peter Dinklage (Trónok harca-sorozat, X-Men: Az eljövendő múlt napjai) is szerepet kaphat a Bosszúállók harmadik részében, a Végtelen háborúban, méghozzá egy kulcsszerepet szánnak neki. Valamint az is kiderült, hogy a Bosszúállók harmadik és negyedik részét egyszerre forgatnák 500 millió dollárból.

green_lantern_corps.jpg

A Warner Bros. elkezdte előkészíteni a 2020 nyarán érkező Green Lantern Corps című képregényfilmjüket. Ezúttal két Zöld Lámpás lenne, méghozzá az előző rész főszereplője, Hal Jordan, valamint John Stewart. A Warner egy haverfilmetet képzel el, amit úgy jellemeztek, hogy "Halálos fegyver az űrben." A forgatókönyv megírására David S. Goyert (Penge-trilógia, Batman Superman ellen - Az igazság hajnala) és a kezdő Justin Rhodest bízták meg. 

leia_organa_by_britmodtokyo-d41muag.jpg

A Disney stúdió hivatalos közleményben jelentette be, hogy egyes híresztelésekkel ellentétben, nem szándékozzák digitális úton (CGI segítségével) visszahozni Carrie Fishert a Star Wars Episode IX-ben, mint a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történetben Tarkint. 

landscape-1479238551-stephen-gaghan-tc-creative-questionaire.jpg

Egyre jobbnak ígérkezik a készülő The Division. Az Ubisoft által készített játék adaptációjához már tavaly nyáron csatlakozott Jake Gyllenhaal, majd pár hónappal később Jessica Chastain is és most már az író-rendezőt is megtalálták, aki nem más, mint a Sziriana és a nemsokára mozikba kerülő Arany rendezője, Stephen Gaghan. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr3212122143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása