Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Tom Cruise a gonosz ellen: The Mummy-trailer

2016. december 06. - csak Porter

mv5bmji3ndy1mdu2m15bml5banbnxkftztgwmzgznjc3mdi_v1_sx1777_cr0_0_1777_863_al.jpg

Az biztos, hogy valami teljesen újjal próbálkozik az Universal stúdió. Legutóbb 1999-ben indították útjára a szörnyet, és két igen jó kalandfilmet kaptunk Brendan Fraser főszereplésével, jah, meg egy elég szörnyű harmadik részt. De most egy egész szörnyuniverzumot tervez az Universal, aminek ez lenne az első darabja. Tom Cruise egy veterán katonát alakít, aki egy ásatás során segít elszállítani egy óriás koporsót, ám azzal nem számolnak, hogy ezzel egy ősi gonoszt szabadítanak a világra.

A múmiát ezúttal Sofia Boutella (Kingsman: A titkos szolgálat) alakítja, mellette látható lesz még Russell Crowe, Annabelle Wallis (Agyas és agyatlan), és Jake Johnson (Kamuzsaruk). A film az eddig íróként tevékenykedő (A sziget, Mission: Impossible III, Transformers, Star Trek) Alex Kurtzman rendezői bemutatkozása lesz. Mindezt Jon Spaihts (Prometheus, Doctor Strange) és Christopher McQuarrie (Közönséges bűnözők, Valkűr, Mission: Impossible - Titkos nemzet) tollából.
Magyar bemutató: 2017. június 8.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr6112027289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása