Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Remakelik a Sóhajokat. Forest Whitaker a Fekete Párducban. Film a Csodanő kitalálójáról. Kalandfilm lesz az Aquaman. A BMW új rövidfilmje sztárokkal.

2016. október 28. - csak Porter

maxresdefault_63.jpg

Luca Guadagigno (A Bigger Splash) remakeli az 1977-es Sóhajok (Suspiria) című olasz horrorfilmet, méghozzá Tilda Swinton, Dakota Johnson és Chloe Grace Moretz főszereplésével. 

maxresdefault_1_13.jpg

Forest Whitakerrel bővült a 2018-ban érkező Fekete Párduc-mozifilm színészgárdája. Egy Zuri nevezetű államférfit fog alakítani. 

gallerychar_1900x900_ww8_52ab8f656e8b93_53907551.jpg

A Sony stúdió életrajzi filmet készít William Marstonról, a Csodanő (Wonder Woman) megalkotójáról. A produkciót már forgatják, a főszerepet Luke Evans alakítja, feleségét pedig Rebecca Hall formálja meg. Angela Robinson (D.E.B.S. - Kémcsajok, Kicsi Kocsi - Tele a tank) írta és rendezi a filmet.

aquaman-jason-momoa-director-james-wan.jpg

James Wan, az Aquamen rendezője elárulta, hogy filmje inkább egy kincskeresős kalandfilmre fog hasonlítani, amolyan Az elveszett frigyláda fosztogatói és A smaragd románca stílusában.

bmw-films-the-escape.jpg

A BMW ismételten készített egy rövidfilmet, ami a The Hire című websorozatuk folytatása. A főszerepben Clive Owen, Jon Bernthal, Dakota Fanning és Vera Farmiga. A 10 perces videót pedig nem más rendezte, mint Neil Blomkamp (District 9. Elysium - Zárt világ). 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr7111845731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása