Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Több, mint 2 órás lesz az Assassin's Creed. Daniel Craig szívesen visszatérne Bondként. Max Landis és a Power Rangers. Jön a Suicide Squad bővített változata. Vicces werkfilm Az Igazság Ligájához.

2016. október 15. - csak Porter

mv5bndzhmzeyowetzdawns00n2fklwexzjutzda1mtzkyzblnzzixkeyxkfqcgdeqxvyndayodu1njc_v1_sy1000_cr0_0_1501_1000_al.jpg

Az Assassin's Creed hivatalosan 140 perces lesz, amiből kb. 50 perc fog csak a múltban játszani, és másfél óra fog a jelenről (vagy jövőről) szólni, ha a készítők igazat mondtak.

spectre-007-james-bond-daniel-craig.jpg

Daniel Craig a New York-i Comic Conon egy interjúban elárulta, hogy a régebbi Bondhoz fűződő kifakadásai nem voltak komolyak, és szívesen eljátszaná újra a 007-es szerepét.

maxlandispaintpace.jpg

Max Landis, Az erő krónikája írója nemtetszésének adott hangot a Tweeteren, mivel először őt kérték fel a Power Rangers forgatókönyvének megírására, de a stúdiónak nem tetszett a története, így kirúgták. A kiadott teaser viszont nagyon hajaz Az erő krónikájára, így csak gratulált, hogy hat ember után sikerült egy Az erő krónikája-klónt készíteni a stúdiónak.

suicide_squad_wallpaper_1680x1050_1.jpg

Érkezik a Suicide Squad - Öngyilkos osztag bővített verziója, ami 13 perccel lesz hosszabb a mozis verziónál. Ehhez egy trailert is kidobtak:

Ezzel a werkfilmmel búcsúzik a Justice League stábja a londoni forgatásról. Bármilyen is lesz a film, legalább azt tudjuk, hogy a forgatáson nagyon jó volt a hangulat. Az Aquamant alakító Jason Momoa meg nagy mókamester.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr1711801939

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása