Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Mr. Grey most egy izgalmas thrillerben: The 9th Life of Louis Drax-trailer

2016. július 06. - csak Porter

mv5bmtg2nzm1mzy4of5bml5banbnxkftztgwnzy0mduynde_v1_sx1777_cr0_0_1777_999_al.jpg

A lány a vonaton mellett egy másik thrillert is kapunk az ősszel, ami nem más, mint a Liz Jensen bestselleréből készült The 9th Life of Louis Drax. Egy család piknikezni megy, majd a kisfiú leesik egy sziklaszirtről, ám nem hal meg, hanem kómába esik. Később kiderül, hogy a fiú már 8 halálos balesetet élt túlígy egy orvos egy különleges eljárás folytán össze tud kapcsolódni a gyerekkel, hogy kiderítse, mi is történt. 

A misztikus elemeket is felvonultató thrillert Alexandre Aja rendezte, aki többek között a Magasfeszültség, és két remake, a Sziklák szeme és a Tükrök című horrorfilmekkel hívta fel magára a figyelmet. Az orvost Jamie Dornan (A szürke ötven árnyalata) alakítja, míg az aggódó szülőket Aaron Paul (Breaking Bad, Need for Speed) és Sarah Gadon (Enemy). 
Amerikai bemutató: 2016. szeptember 2.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr908869868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása