Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Fejlemények az Igazság Ligája mozifilmmel kapcsolatban

2016. június 24. - csak Porter

justiceleague2.jpg

A fent látható kép lett a hivatalos lógója az Igazság Ligájának. Valamint már a történetről is tudunk valamit: Superman önfeláldozását követően Bruce Wayne visszanyerte az emberiségbe vetett hitét, és hogy jóvá tegye a múltban elkövetett rossz dolgait, szövetkezik Wonder Womannal, Aquamannal, Flash-sel és Cyborggal, hogy velük együtt megalapítsa az Igazság Ligáját és felvegye a harcot egy komolyabb fenyegetést jelentő ellenféllel: Steppenwolffal. 

A rendezői székbe, az Acélember és a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala után ismételten Zack Snyder foglal helyet, a forgatókönyvet ezúttal csak Chris Terrio (Az Argo-akció) írja. A zenét újra a Junkie XL szerzi, Hans Zimmer nélkül, míg az operatőr a Trónok harcával edzett Fabian Wagner lesz. 

justice_league_the_new_52_by_fmirza95-d7vm29b_1.jpg

A színészgárda is elég impozáns: Henry Cavill (Superman), Ben Affleck (Batman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Jesse Eisenberg (Lex Luthor), Amy Adams (Lois Lane), Jeremy Irons (Alfred), J.K. Simmons (Gordon felügyelő), Amber Heard (Mera), Willem Dafoe (Vulko, Aquaman jobbkeze), valamint Kristofer Hivjut (Trónok harca, Fast 8) is pletykálják valamilyen szerepre. 

Amit még pletykálnak: Bruce Wayne készíti el majd Flash ruháját. Gotham és Metropolis alatt lesz egy paradémon fészek is elvileg. A film első felében Batman tevékenységei lesznek a középpontban. A legfontosabb viszont, hogy csak egy részes lesz az Igazság Ligája mozifilm a stúdió miatt. 

justice-league-movie-2017.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr588829542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása