Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Meglepő színész szerződött le a Spider-Man: Homecomingba

2016. június 18. - csak Porter

 spider-man_0_0-e1460700979589.jpg

Szépen alakul a Marvel által készített Pókember-film stábja. Múltkor a Vasembert alakító Robert Downey Jr. csatalkozott, majd később végül Michael Keaton is igent mondott a film főgonoszául szolgáló Keselyű szerepére, és még az Amerika Kapitányt játszó Chris Evans is elejtette, hogy szívesen csatlakozna. 

Ám most egy olyan színészt szerződtettek le, aki már többször is esélyes volt Pókember szerepére. Miután a Sam Raimi-féle Pókember után rebootolta a Sony a szuperhőst, sokan kampányoltak amellett, hogy Donald Glover kapja meg a szerepet. Végül Andrew Garfieldra esett a választás.

intro_amazingspiderman.jpg

Miután részben a Marvelhez kerültek a jogok, sokan úgy vélték, hogy meglépik azt, hogy Morales legyen az új Pókember, és sokan ismét Glover mellett kezdtek el kampányolni, de végül ismét Peter Parker lesz a filmben. 

A napokban viszont Donald Glover is csatlakozott a stábhoz, egy eddig be nem jelentett szerepre és máris elindult a spekuláció a rajongók között. Vajon a Marvel meglépi, hogy nem egy, hanem kettő Pókember lesz a filmben és abból az egyik a Glover által alakított Miles Morales?

donald_glover.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr978816152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása