Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Se a főszereplő, se a rendező nem tér vissza a Sicario folytatására

2016. június 03. - csak Porter

sicario-2015-after-credits-hq.jpg

A tavalyi év egyik legjobb filmjének, a Sicario - A bérgyilkosnak már a bemutatásakor bejelentették annak folytatását, mivel a készítők további lehetőségeket láttak ebben a témában. Ha visszatér az első film stábja, akkor csak nem lehet gond...

Nos az a baj, hogy előreláthatóan legalább kettő fontosabb személy nem lesz ott folytatásban. Denis Villeneuve rendező nem tud részt venni a projectben, mivel épp Jeremy Renner és Amy Adams főszereplésével készít sci-fit Story of Your Life címen, majd nyáron ellátogat hazánkba, hogy elkészítse a Szárnyas fejvadász második részét, és már Jake Gyllenhaalal is terveznek egy harmadik filmet.

stefano_sollima.jpg

Helyette Stefano Sollima olasz direktor foglalja el a rendezői széket, aki eddig két filmet dirigált (A.C.A.B. - Minden zsaru rohadék, Suburra).

Több, mint valószínű, hogy a főszerepet játszó Emily Blunt sem fog visszatérni, mivel szülési szabadsága után elvállalta Mary Poppins szerepét a Mary Poppins Returnesban, és még a Sicario gyönyörű képeiért felelős Roger Deakins is sanszos, hogy vissszatérne.

f019813d-7a9d-4fbd-8704-debba6495048-2060x1236_2.jpeg

Viszont Taylor Sheridan fogja ismét a forgatókönyvet szállítani, és a Josh Brolin - Benicio Del Toro páros is visszatér. Valamint már azt is tudjuk, hogy a folytatás a Soldado címet kapta.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr828773842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása