Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

A kormány emberéből elsőszámú közellenség: Snowden-trailer

2016. április 28. - csak Porter

snowden02.jpg

Végre betekintést nyerhetünk a már rég óta halasztott új Oliver Stone filmbe, a Snowdenbe. Tavaly ősszel mutatták volna be, ám átkerült idén májusára, hogy aztán halasszák októberre, az esetleges díjszezon miatt. A történet Edward Snowdenről szól, aki az NSA és a CIA IT-szakembere volt, mígnem arra lett figyelmes, hogy a hírszerzés mindenkit megfigyel a telefon vagy a laptopja kameráján keresztül, amit aztán később kiszivárogtatott.

A szereplőgárda izmos: A címszereplőt Joseph Gordon-Levitt alakítja, továbbá Shailene Woodley, Timothy Olyphant, Zachary Quinto, Rhys Ifans, Melissa Leo, Tom Wilkinson és Scott Eastwood látható majd, valamint Nicolas Cage bizonyíthat, hogy nem B-filmek főhőseként adható el már csak. 
Amerikai bemutató: 2016. szeptember 16.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr548669150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása