Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Mad Max csaj A Setét Torony-filmben. Ron Howard rendezi a Downey Jr.-os Pinocchiot. Készül a Halálos futam 2050. Halasztják a Snowdent. Megvan, hány perces lesz a Batman v Superman.

2016. február 27. - csak Porter

mad-max-fury-road-abbey-lee-kershaw-wallpaper.jpg

Matthew McConaughey és Idris Elba után Abbey Lee (Mad Max: A harag útja) színésznő is leszerződött a készülő A Setét Torony mozifilmbe. 

ron-howard1.jpg

2012 óta sínylődik a Robert Downey Jr. főszereplésével készülő Pinocchio-film. Paul Thomas Anderson távozása után Ron Howardot (A Da Vinci-kód) szerződtették le a rendezői székbe. 

 12939051634_f7c2ce3c54_o.jpg

Az Universal stúdió ismét rebootot tervez az 1975-ös David Carradine és Sylvester Stallone főszereplésével készült Halálos futam 2000-nek, Halálos futam 2050 címen. 2008-ban már volt egy próbálkozás Jason Statham főszereplésével, ami megbukott a pénztáraknál, így azt nem veszik figyelembe.

joseph-gorden-levitt-as-edward-snowden.jpg

Ismételten eltolták az Edward Snowden életéről szóló Oliver Stone által rendezett Snowdent. Eddig május 15-én lett volna a premier, ám áttették őszre, pontosabban szeptember 16-ra. Itt talán magyarázható azzal a döntés, hogy Oscar-díj esélyesnek tartják a készítők, és így eséllyel indulhat.

102597285-batman-vs-superman_1910x1000.jpeg

A Warner Bros. bejelentette, hogy 151 perces lesz a Batman v. Superman, ami előreláthatóan kell is a sok történetszál megfelelő vezetésére. Ennyi játékidejű Nolan A sötét lovag című Batman-filmje is. Valamint azt is megerősítették, hogy április 11-től forog a Justice League I.része. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr348405750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása