Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Megvan az új Han Solo? Michael Keaton mint Pókember-gonosz? 4 folytatás az Avatarhoz. Durva lesz a Batman-rajzfilm. Megvannak a Jumanji remake főszereplői?

2016. április 19. - csak Porter

alden_ehrenreich.jpg

A múltkor már csak 5 személy tűnt esélyesnek a fiatal Han Solo-film címszerepére, ám különböző értesülések szerint Alden Ehrenreich tűnik a tuti befutónak, akit legutóbb az Ave, Cézár! című Coen-filmben láthatta a közönség. 

michael-keaton-birdman-filmloverss.jpg

Michael Keatonnal tárgyal a Marvel stúdió egy gonosz szereppel kapcsolatban a Spider-Man: Homecomingba. Egyesek szerint Adrian Toomsot, más néven Keselyűt alakítaná. 

zgtvzyr-560x560.jpg

James Cameron a Cinema Coon-on jelentette be, hogy nem 2, és nem is 3, hanem NÉGY folytatást terveznek az Avatarnak. A dátumok:

Avatar 2. - 2018. december
Avatar 3. - 2020. december
Avatar 4. - 2022. december
Avatar 5. - 2023. december

killingjoke-copy.jpg

Végül hivatalosan is megkapta a Warner Batman: The Killing Joke című animációs filmje az R korhatár besorolást, ami azt jelenti, hogy nem fognak finomkodni a vérrel és az erőszakkal.

mgid-ao-image-mtv_com-197771.jpeg

A nyáron bemutatásra kerülő Központi hírszerzés főszereplőpárosa annyira bevált egyesek szerint, hogy Dwayne Johnsont és Kevin Hartot akarják megnyerni a készülő Jumanji remake főszerepeire. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr968630072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása