Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Megvan Paul Walker utódja a Fast 8-ben?

2016. április 17. - csak Porter

maxresdefault_43.jpg

Paul Walker tavalyelőtti halála az egész világot lesújtotta. Kétséges volt, hogy elkészül a Halálos iramban 7, valamint hogy mi lesz ezután a hatalmas népszerűségnek örvendő filmes franchiseval. Az Universal most merész döntésre szánta el magát. 

Az eredeti csapat tagjai visszatérnek, kiegészülve Charlize Theronnal és Kristofer Hivjuval, sőt az előző részben gonoszkodó Jason Statham is újra feltűnik, ám mégis hatalmas lyuk tátong Paul Walker Brian O'Conner karaktere nélkül. Valószínűleg ezt próbálják majd orvosolni Scott Eastwooddal, akit a napokban szerződtettek le a Fast 8-ba. 

1620.jpg

Clint Eastwood fia, miután apja jó pár filmjében feltűnt aprócska szerepekben (A dicsőség zászlaja, Gran Torino, Invictus - A legyőzhetetlen, Az utolsó csavar), egyre nagyobb szerepeket kap, sőt tavaly már főszerepben is láthattuk egy Nicolas Sparks-adaptáció, a Hosszú utazásban. Ezek után még látni fogjuk a Suicide Squad: Öngyilkos osztag, a Snowden és a Live by Nightban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr608629520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása