Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Egy nővel kell szembenézniük Torretoéknak a Halálos iramban 8-ban

2016. április 09. - csak Porter

maxresdefault_42.jpg

Egy tökös akciófilmnél mindig fontos a főgonosz személye, hiszen mit is érne az egész, ha egy unalmas, semmilyen karaktert kellene elkapniuk a film végén hőseinknek? Elmaradna a fináléra felturbózott adrenalinlöket. 

Ezt pontosan tudják a mostanra egyik legsikeresebbé váló akciófranchise készítői is, hiszen a Halálos iramban az utóbbi pár részére is már olyan színészeket szerződtettek le ellenlábasként, mint Dwayne Johnson, Luke Evans vagy Jason Statham, így amikor elkezdték előkészíteni a nyolcadik Halálos iramban-filmet, a legnagyobb kérdés az volt, hogy kivel kell szembenézniük Torretoékkal. 

charlize-theron-sought-to-play-fast-and-furious-8_pawx_1920.jpg

Mostanra ez is kiderült: Charlize Theron. A színésznő mostanában egyre felkapottabbá vált a tökösebb női szerepekre, hiszen tavaly mindenki imádta a Mad Max: A harag útja harcos amazonja, Furiosaként. Segítőt is kap maga mellé Theron, méghozzá a Trónok harcából ismert Kirstofer Hivjut.

kristofer-hivju-as-tormund-in-game-of-thrones.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr778580804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása