Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Egy ideig mégsem lesz The Sandman-film

2016. március 08. - csak Porter

the-sandman-comic-1280jpg-dbd8061280wjpg-60a2af_1280w.jpg

Tavaly jelentette be a Warner Bros. stúdió, hogy filmre viszik Neil Gaiman díjnyertes képregényét, a The Sandmant. A produceri feladatokkal a képregényekben jártas David S. Goyert (Penge trilógia, A sötét lovag-trilógia, Az acélember és a Batman v Superman írója), hogy hozza tető alá a projectet. Egy hónappal rá Goyer meg is találta a főszereplőt Jospeh Gordon-Levitt személyében, aki nem csak a főszerepet, de a rendezést is magára vállalta. 

Ám a jogok idővel a Warner Bros.-tól annak leányvállalatához, a New Line Cinemahoz kerültek, ami után elég nagy csend honolt a filmmel kapcsolatban. Most már kiderült, miért. Gordon-Levitt nemrég a Facebook oldalán erősítette meg, hogy folytonos nézeteltérések végett végül otthagyta a produkciót és továbbállt. 

joseph-gordon-levitt.jpg

Nem túl szerencsés ilyen szempontból a The Sandman, mivel már 1990-ben is meg szerették volna filmesíteni, ám az sem jött össze. Mostanra pedig már a forgatókönyvírót is megtalálták, név szerint Jack Thornet, aki olyan filmek szövegkönyvét írta, mint a Majd újra lesz nyár és a Hosszú út lefelé.

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr488453350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása