Volt egyszer egy filmes blog...

MovieMánia

Bréking Nyúz: Alleck is segített a BvS forgatókönyvében. Nem az első könyvvel indít A Setét Torony film. Raimi A következő száz év rendezője. Kardfog visszatérhet az új Farkasban. Meghalt George Kennedy.

2016. március 07. - csak Porter

revealed-ben-affleck-s-batman-is-the-biggest-plot-twist-since-darth-vader-as-anakin-skywa-657621.jpg

Egy bennfentes információi szerint David S. Goyer (A sötét lovag-trilógia, Az acélember) forgatókönyvével nem volt túlságosan megelégedve Ben Affleckígy amikor bekerült a stábba, Chris Terrioval (Az Argo-akció) itt-ott átírták a Batman v Superman forgatókönyvét, hogy még ütősebb legyen. 

dark_tower_film_series.jpg

Stephen King elárulta, hogy a készülő A Setét Torony film nem az első regényt veszi alapul, hanem egyből a harmadik könyvvel kezdik a Puszta földekkel. Az író szerint nem fog változni a történet, csupán nem kronologikusan fogják elmesélni. A forgatást 2 hónapon belül kezdik.

sam-raimi.jpg

A Warner Bros. stúdió fogja megfilmesíteni A következő száz év című könyvet, amit George Friedman írt és könyvében különböző elemzések alapján megjósolta a következő száz év legjelentősebb változásait. Már a rendezőt is megtalálták, Sam Raimi (Evil Dead - Gonosz halott trilógia, Pókember trilógia, Óz, a hatalmas) személyében. 

maxresdefault_30.jpg

Liev Schreiber (Goon, Gyalogáldozat, Spotlight) egy interjúban árulta el, hogy már megkezdődtek a tárgyalások vele, hogy visszatérhet 7 évvel ezelőtti szerepébe (X-Men kezdetek: Farkas), Logan fivéreként, Kardfogként. 

george-kennedy-gettyimages-105050261.jpg

91 éves korában hunyt el George Kennedy, aki 1956-ban kezdte pályáját sorozatszínészként, majd 1964-től kezdett el több filmben is feltűnni, majd olyan filmekben láthattuk, mint A piszkos tizenkettő, Airport trilógia, de legtöbben leginkább a Csupasz pisztoly trilógia Ed Hocken nyomozójaként lehet ismerős. Utolsó filmje a 2014-es Hazárdjátékban volt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://filmekesjatekok.blog.hu/api/trackback/id/tr58429856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása